В последнее время, после работы дома по вечерам, я ищу новые варианты использования интернета, чтобы немного разнообразить своё время. Для меня главное — не быть занятой долгое время, а иметь возможность комфортно пользоваться им в свободное время. Иногда я захожу с телефона, иногда с компьютера. При выборе между такими вариантами в Азербайджане, на какие детали, помимо удобного использования на разных устройствах, быстрого открытия страниц и простого меню, следует обращать больше внимания?
14 Views

Axşamlar, işdən sonra bir az ağlımı dincəldmək üçün internetdə gəzməyi xoşlayıram. Amma eyni sosial media platformalarında eyni məzmunu dəfələrlə görmək bir müddətdən sonra darıxdırıcı olur. Buna görə də bəzən özüm yeni rəqəmsal saytlara daxil oluram və maraqlı variantları müqayisə edirəm. Bu seçimlər arasında siz də baxmaq istəyə bilərsiniz. Mənim fikrimcə, yeni platformanı qiymətləndirərkən ilk növbədə onun haqqında təqdim olunan məlumatı oxumaq və şərtləri başa düşmək lazımdır. Mən bunu özüm edirəm və yalnız sonra qərar verirəm ki, bu mənim üçün uyğundur, yoxsa yox. Digər insanların təcrübələrini oxumaq maraqlı ola bilər, amma son seçim yenə də fərdin özündən asılıdır. Hər kəs axşamlarını özünəməxsus keçirir: bəziləri film izləyir, bəziləri musiqi dinləyir, digərləri isə yeni onlayn seçimlər axtarır. Buna görə də bu saytı sadəcə əlavə alternativ kimi qeyd etmək daha məqsədəuyğun görünür.