top of page

Resource Sharing & Events

Public·50 members

PokiliopersPokiliopers
Pokiliopers

Gün ərzində çox məşğul olduğum üçün boş vaxtımın dəqiq nə vaxt yaranacağını əvvəlcədən bilmirəm. Buna görə istənilən saatda daxil ola biləcəyim, qısa müddət istifadə etdikdən sonra rahat şəkildə çıxacağım və ehtiyac yarananda yenidən davam edə biləcəyim bir internet seçimi axtarıram. Azərbaycanda belə çevik platformaları müqayisə edərkən giriş sürəti, mobil uyğunluq, naviqasiyanın sadəliyi və hesab təhlükəsizliyi kimi hansı meyarlar daha vacibdir?

5 Views
sjwpqn9849
Aug 10

Bu gün dostum yazıb soruşdu ki, axşam evdə vaxtı necə keçirmək olar. Açığı, mən də hər dəfə yeni fikir tapmıram. :)) Bəzən film, bəzən musiqi, bəzən də telefonda tamamilə təsadüfi şeylərə baxıram. Ona görə bir neçə variant sadaladım və aralarında linkini də göndərdim. Özüm səhifəyə bir müddət əvvəl baxmışdım və yadda qalmışdı. Mənim üçün burada əsas məsələ kiməsə nəyisə təlqin etmək deyil. Sadəcə fərqli bir şey axtaran varsa, baxa bilər. Əgər maraqlı gəlsə, davam edər; yox əgər zövqünə uyğun deyilsə, başqa variant tapmaq olar. Mən belə məsələlərdə əvvəlcə bütün məlumatları oxumağı üstün tuturam. Xüsusilə qaydalar və istifadə şərtləri aydın olmalıdır. Axşam üçün yeni məşğuliyyət axtaranlara bu səhifə də maraqlı gələ bilər, amma son qərarı hər kəs özü verməlidir.

Members

• Rame Tyer
    Rame Tyer
  • Dyran Cutler
    Dyran Cutler
  • Andrew Zarudnyi
    Andrew Zarudnyi
  • Dasha Shaydenkova
    Dasha Shaydenkova
  • Kyky123Kyky123
    Kyky123
bottom of page