top of page

Resource Sharing & Events

Public·50 members

PokiliopersPokiliopers
Pokiliopers

Boş vaxtımı əvvəlcədən planlaşdırmadığım üçün konkret saatlara bağlı olmayan internet seçimləri mənə daha münasibdir. Bəzən səhər qısa müddət, bəzən gün ərzində fasilədə, bəzən də axşam daha uzun vaxtım olur. Azərbaycanda belə çevik istifadə üçün platforma axtararkən günün müxtəlif vaxtlarında stabil işləmə, tez giriş, rahat naviqasiya və istifadəni istənilən anda dayandırmaq imkanlarının olub-olmadığını necə yoxlamaq olar?

5 Views
sjwpqn9849
Aug 10

Mənim bir dostum var, hər həftəsonu yeni bir şey tapıb hamımıza göndərir. Dünən də yenə “buna baxın” deyə bir neçə link atmışdı. Onların arasında də var idi. Mən əvvəlcə keçib baxmaq istəmirdim, amma maraq üçün açdım. Bir az gəzdikdən sonra düşündüm ki, əslində axşam boş vaxtda nəsə fərqli axtaran adam üçün variant ola bilər. Mən belə səhifələrdə əvvəlcə təqdim olunan məlumatlara baxıram, sonra qaydaları oxuyuram. Xüsusilə tələsik qərar verməyi sevmirəm. Dostum isə artıq “sən yenə hər şeyi araşdırırsan” deyə zarafat edir. :) Amma məncə, bir neçə dəqiqə ayırıb hər şeyi başa düşmək daha yaxşıdır. Kiminsə marağı varsa, bu linkə də nəzər sala bilər. Bəlkə axtardığı məhz budur. Uyğun gəlməsə, internetdə alternativ onsuz da kifayət qədərdir.

Members

• Rame Tyer
    Rame Tyer
  • Dyran Cutler
    Dyran Cutler
  • Andrew Zarudnyi
    Andrew Zarudnyi
  • Dasha Shaydenkova
    Dasha Shaydenkova
  • Kyky123Kyky123
    Kyky123
bottom of page